24 Mayıs 2008 Cumartesi

Tireli Kamyoncuların Gösterisi

Tire Kamyoncular KooperatifiS.S. Tire Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi ve Tırsan DAF Grubu birlikte, 19 Mayıs Pazartesi Günü son model uzun araçlarıyla (TIR) şehir turu atarak bir gösteri düzenledi. TIR'lardan oluşan konvoyla şehir içinde tur atan kooperatif yöneticileri, üyeleri ve firma yetkilileri Tirelilerin büyük ilgisini üzerlerine çektiler. Oluşturulan konvoyda DAF'tan gelen araçların dışında kooperatifin kendi araçlarından da birkaçı kullanıldı.

1970 yılında kurulan ve günümüze kadar faaliyetlerini sürdüren kooperatifin şu an için 150 üyesi var. 38 yıllık tarihindeki en iyi dönemi 2007-2008 yıllarında geçiriyor olan kooperatif, tüm üyelerine etkin bir hizmet sunmaya çalışıyor.

Kooperatif, hizmetlerini genişletmek ve daha çok büyümek için atılım halinde. Tire çıkışında, Bayındır yolu üzerinde 8242 m2 büyüklüğünde bir arazi satın alan kooperatif, bir yıl içerisinde kendi tesislerine taşınmayı planlıyor. Aldığı yeni arsada oluşturacağı tesislerle, üyelerine daha kaliteli ve konforlu hizmet verecek olan kooperatif, kısa zaman içerisinde daha çok büyüyüp, yapılanma sinyalleri veriyor.

Kooperatif başkanı Süleyman Durak ve yönetim kurulu üyeleri; Mehmet Durmaz, Mustafa Güler, Ali Özkal, Fevzi Bolugil, Ferhat Susamcıoğlu, Mehmet Ali Çolak, İsmail Ergeldi ve Hasan Hüseyin Göreli, kooperatifin gelişimi için elbirliği ile çalışmalarını sürdüreceklerini söylediler.

Haberin ayrıntıları için: www.tiremportal.com